ForsideAnmeldelserFeaturesLinksMit GearFreakSitemap
Anmeldelser
 
 
Relaterede anmeldelser
 
Kategorier
 


Guitarforstærkere og kabinetter
 

Yamaha G50-112 II

4/6
Score
 

20. februar 2005 af Garne

4

Umiddelbart ligner den en hvilken som helst anden 12" Amp, og det er den da i bund og grund også. Plastik kabinet og dårlig grille-cloth kopi til at dække højtaleren.

zovir virker det zovir creme zovir og amning
zovir virker det zovir creme zovir og amning

Lyd/kvalitet

To kanaler, Clean og drive. Volume på clean, gain og volume på drive kanalen. Fælles Bass, Midlle og Treble, Parametric equalizer og Reverb kontrol, der medfulgte en Footswitch, til skift af kanal og reverb on/off. Og der er fat on/off på volume og gain, og brigth on/off på treble. Low og high input.
Forstærkeren er dejlig nem og indstille, og der går ikke 2 min for man opnår en god lyd. Den parametriske equalizer tager dog noget tid at sætte sig ind i, men hvis man lærer at bruge kan opnå rigtig gode resultater, men man kan også lade helt være med at bruge den. Ved brug af fat og brigth kontrollerne har man rig mulighed for at få den lyd man nu øsnker.
Forstærkeren har en rigtig god clean lyd, der virkelig lyder af noget, selvom det er en transistor, dejlig blød og afrundet, minder lidt om fender, men lidt mere crunch. Drive kanalen er dog noget af det værste skrammel der nogensinde er lavet, den lyder af helvede til hvis man gain kommer over 5. Men clean kanalen er dog rigtig god til at modtage de forskellige effekter og giver et fint respons, Distortion/overdrive pedaler, lyder rigtig godt på den, hvis fat er slået til. Forstærkeren kan faktisk også bruges til akustiks , hvis man bruger low inputtet, den giver en god klar lyd.

dexamethason prednisolon dexamethason gebruik dexamethason prednisolon
dexamethason wikipedia dexamethason doping dexamethason fk

Holdbarhed

Produktet er meget holdbart, eftersom den er lavet i slutningen af 70'erne, og både de tidligere ejere og jeg har brugt den til adskillige jobs. Dog er nogle af knapperne ved at være lidt smadrede, men ellers intet at klage over.

Testmiljø

Har gennemtestet så meget det nu kan lade sig gøre i det halve år jeg har haft den.
Testet med Adskillige strater, Lp'er, En epiphone ES 335, og Div. akustiske.

cefuroxim qtc ogsportkapsler.site cefuroxim doza copii
dexamethason wikipedia dexamethason doping dexamethason fk

Konklusion

En rigtig god forstærker, af en transistor at være. Lyder fantastiks sammenlignet med andre transistorer i den billige ende af skalaen.